Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Kirándulás a Velencei-tóhoz

Kirándulás a Velencei-tóhoz Az Emberbarát Alapítvány gyermek- és ifjúsági drog-rehabilitációs intézete lakóinak ma örömteljes napja volt, mert egy rendkívüli kiránduláson vettek részt a Velencei-tónál, melyre a szülőket, a hozzátartozókat is meghívtuk.

A program a sárkányhajózással kezdődött. Egy hajóban húszan eveztek dobszóra. Összesen három hajó versenyzett egymással.

A szülők gyermekeikkel együtt küzdöttek a győzelemért, végül a győztesek oklevelet kaptak a TUTU Sport egyesülettől. A SPARTA csapat, a tinédzserek csapata, melyben Bereczki Ági is jelen volt, a III. helyezést érte el.

A hajózás terápiás értéke: a segítség elfogadása a beszálláskor, az együtt küzdés egy hajóban, egy közösségben, az egymásra figyelés, készség a hibák kijavítására, barátkozás a csenddel, a fizikai terhelhetőség növelése, a félelem leküzdése, a természetes öröm élvezése, a pozitív önértékelés erősödése.

A program a kellemes napos időben a Velencei-tóban úszással és pihenéssel folytatódott, végül kirándulással fejeződött be.

Nincs reménytelen eset, Te is meggyógyulhatsz! Szeretettel várunk Téged is az Emberbarát Alapítvány Intézetébe.