Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Képek és VIDEÓ a május elsejei kirándulásról

Képek és VIDEÓ a május elsejei kirándulásról Május elsején a Pilisborosjenő mellett található "Egri várhoz" és a Teve sziklához kirándultunk. Hálásak vagyunk Istennek ezért a szép kirándulásért!

Gyönyörű, szinte kora nyári melegben indultunk el Pilisborojenő Polgármesteri Hivatalától a közel 11 km-es körtúra megtételére. Most 30-an voltunk együtt a gyülekezetből, a velünk  tartó kiskutyával együtt. Bár a túra nem ígérkezett különösen szintesnek, azért volt benne néhány meglepetés lejtő és emelkedő. Az első nagyobb pihenőt az Egri vár díszlet romjainál tartottuk, majd tovább indultunk a Teve sziklához. A látványos Teve szikla fölötti réten először számháborúztunk, majd frizbiztünk és röviden fociztunk. A kirándulás során sok jó beszélgetésre volt lehetőség, és hazaindulás előtt imádságban valamennyien hálás szívvel köszöntük meg Istennek ezt a szép napot.

A kirándulásról készített fényképalbum ide kattintva tekinthető meg.

A kirándulás VIDEÓ ÖSSZEFOGLALÓJA ide kattintva nézhető meg.

A kirándulás résztvevőinek fényképei az alábbi válogatásokban tekinthetők meg: