Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Letölthető hanganyagválogatások a gyülekezet énekeiből

Letölthető hanganyagválogatások a gyülekezet énekeiből Gyülekezetünk énekeiből 4 db, 1-1 órás okostelefonon is hallgatható hanganyag készült, mely az alábbi linken érhető el.

Az énekválogatások ide kattintva érhetőek el.

Néhány gyakorlati információ a válogatások letöltéséhez és hallgatásához:

Az énekválogatásokat érdemes a számítógépre letölteni, majd onnan okostelefonra átmásolni. A telefon ugyanis szinte mindig kéznél van utazás, vagy várakozás közben, és lehetőséget ad lelki énekek hallgatására, épülésre.

Ha a válogatásokat közvetlenül a telefonukra kívánjuk letölteni, vigyázni kell arra, hogy ne a mobilszolgáltató által biztosított kapcsolaton keresztül végezzük a letöltést, hanem egy korlátlan letöltési felületen, mert a fájlok mérete egyenként 100 Mb körül van, ami egyszerre elfogyaszthatja a havi adatletöltési keretet.   

Fontos tudni, hogy a válogatásokat tartalmazó internetes tárhely közvetlenül nem tudja lejátszani az énekeket, csak ha a fájlokat társítjuk a Music Player for Google Drive lejátszó programhoz (a jobb egérgomb segítségével).

Megjegyezzük továbbá, hogy a válogatásokban szereplő énekek a gyülekezeti alkalmak során rögzített egyszerű hangfelvételek, ugyanakkor hisszük, hogy nagyszerűen alkalmasak lelki épülésre, feltöltődésre és együtt éneklésre. Sok áldást kívánunk hallgatásukhoz!

Igény esetén ezek az énekgyűjtemények utolérhetőek DVD, vagy HD videó formában is a gyülekezetünk könyvesboltjában.