Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Kirándulás a Budai hegyekben

Kirándulás a Budai hegyekben Május elsején 49-en indultunk el fél napos kirándulásunkra a Budai hegységbe. A kirándulásról készített képes összefoglalót az alábbiakban tekintheted meg.

A kirándulást Isten kegyelméből szép napsütéses időben kezdhettük meg. A Normafáról leereszkedtünk Makkorsmáriára, majd rövid pihenő után tovább indultunk a Szépjuhászné irányába, ahol szintén rövid pihetőt tartottunk. Szépjuhásznétől kellemes sétaút vezetett a kis-hárshegyi Makovecz-kilátóhoz, ahonnan csodaszép  kilátásban gyönyörködhettek mindazok, akik felmerészkedtek a kissé inbolygó építményre. A kilátó után már végig ereszkedett replica uhren deutschland kaufen az út a hűvösvölgyi Nagyrétig. A réten frizbiztünk egy nagyot, és a 11 kilométeres túra után kellemesen fáradtan indultunk vissza a városba.

Az alábbi ízelítő képeken túl még további sok-sok kép érhető el a linkre kattintva.