Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyermekbemutató a Mindenki Templomában

Gyermekbemutató a Mindenki Templomában 2017. április 9-én négy családdal imádkoztunk a gyermekeikért, akik elkötelezték magukat, hogy gyermekeiket az Ige szellemében az Úr dicsőségére nevelik és neveltetik.

A gyermekbemutatás az az alkalom, amikor szülők a gyülekezettel együtt hálát adnak gyermekükért, és egyúttal Isten áldását kérik a gyermek életére. Tesszük ezt egyrészt azért, mert a Biblia szerint Jézus Krisztussal is így tettek szülei (Lukács 2,22), másrészt pedig azért, mert valljuk, hogy minden gyermeknek és családnak szüksége van Isten áldására, őrizetére és bölcsességére. Április 9-én vasárnap 4 család állt az Úr elé, és a gyülekezet szívből osztozott a szülők és hozzátartozók örömében. Hisszük, hogy az Úr meghallgatta a színe előtt elmondott imádságokat, és áldásával kíséri végig valamennyi kisbaba életét.