Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás a Sukorói Arborétumba

Gyülekezeti kirándulás a Sukorói Arborétumba A március 15-i kiránduláson a gyülekezetből közel 80-an vettünk részt. Az ünnepnap közös eltöltése nagy örömet jelentett valamennyiünk számára.

A gyülekezeti kirándulás célpontja a Velencei-tó melletti Pákozdi-Sukorói Arborétum volt, mely nagyszerű kirándulás helyszínnek bizonyult. Az arborétum szép fekvésű tanösvényei még a gyerekek számára sem voltak megerőltetőek, a park kilátójából pedig nagyszerű kilátás nyílt az egész tóra. A bográcsban főtt csülkös bableves elfogyasztása előtt volt lehetőség még focizni és röplabdázni is, és persze lelkipásztorainknak hála, nem maradtunk "lelki táplálék" nélkül sem: a 23. zsoltár 1-2. versén gondolkoztunk el. A hazaindulás előtt délután még  rövid sétát tettünk az 1848-as pákozdi csata emlékhelyéhez is, melynek meglátogatása aktuális volt ezen az ünnepnapon. Istené legyen minden hála, hogy a Vele és egymással való közösségben tölthettük el ezt a napot!