Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

Replica Handbags 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

A kősziklára vetett alap

A kősziklára vetett alap Levente bizonyságtétele a vasárnapi istentiszteleten

"Miért mondjátok nekem: „Uram, Uram”, ha nem teszitek meg azt, amit mondok? Aki hozzám jön, hallgatja a beszédemet, és aszerint cselekszik, megmondom nektek, mihez hasonló. Hasonló egy olyan házépítő emberhez, aki mélyre ásott, és kősziklára helyezte az alapokat. Amikor aztán jött az árvíz, beleütközött a folyam árja abba a házba, de meg sem mozdíthatta, mert kősziklára épült. Aki pedig hallgatja, de nem cselekszik aszerint, hasonló ahhoz az emberhez, aki alapok nélkül, csak a földre építette házát, és amikor jött az ár, azonnal összeomlott a ház, és teljesen elpusztult." (Lukács 6,46-49)

Levente arról tett bizonyságot, hogy bár sokszor nehéz küzdelmeket vív meg önmagával, az élete szilárdan áll, mert arra a biztos alapra épült, aki Jézus Krisztus. Fontos tudnunk, hogy Isten oakley flak jacket sunglass nagyon szeret bennünket, és értékesnek tart mindannyiunkat. Az Úr várja azt, hogy ezt mi is felismerjük, és az Ő kezébe helyezzük az életünket. Fontos, hogy megvizsgáld, hogy a te életednek mi és ki az alapja. Talán büszke vagy arra, amire a saját erődből eljutottál? A viharok, a nehézségek és az utolsó ítélet során dől el, hogy egy emberélet jó alapokon áll-e. Építsd Te is az életed Jézus Krisztusra!