Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

A kősziklára vetett alap

A kősziklára vetett alap Levente bizonyságtétele a vasárnapi istentiszteleten

"Miért mondjátok nekem: „Uram, Uram”, ha nem teszitek meg azt, amit mondok? Aki hozzám jön, hallgatja a beszédemet, és aszerint cselekszik, megmondom nektek, mihez hasonló. Hasonló egy olyan házépítő emberhez, aki mélyre ásott, és kősziklára helyezte az alapokat. Amikor aztán jött az árvíz, beleütközött a folyam árja abba a házba, de meg sem mozdíthatta, mert kősziklára épült. Aki pedig hallgatja, de nem cselekszik aszerint, hasonló ahhoz az emberhez, aki alapok nélkül, csak a földre építette házát, és amikor jött az ár, azonnal összeomlott a ház, és teljesen elpusztult." (Lukács 6,46-49)

Levente arról tett bizonyságot, hogy bár sokszor nehéz küzdelmeket vív meg önmagával, az élete szilárdan áll, mert arra a biztos alapra épült, aki Jézus Krisztus. Fontos tudnunk, hogy Isten  nagyon szeret bennünket, és értékesnek tart mindannyiunkat. Az Úr várja azt, hogy ezt mi is felismerjük, és az Ő kezébe helyezzük az életünket. Fontos, hogy megvizsgáld, hogy a te életednek mi és ki az alapja. Talán büszke vagy arra, amire a saját erődből eljutottál? A viharok, a nehézségek és az utolsó ítélet során dől el, hogy egy emberélet jó alapokon áll-e. Építsd Te is az életed Jézus Krisztusra!