Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Angol csoport látogatása

Angol csoport látogatása

2017. február 16-án látogatást tett az Emberbarát Alapítványnál a Samuel Ward Academy (Haverhill, Suffolk) 16 fős csoportja, diákok és tanárok. A látogatás során előadást hallgattak meg az Emberbarát Alapítvány munkájáról, Bereczki Sándor Intézetigazgató részéről, alkalmuk nyílt kérdéseket feltenni szenvedélybeteg fiataloknak, és megtekintették a rehabilitációs intézetet.

A vendégkönyvbe a következőt írták:„Very inspirational and truly eye opening to see what the service users have gone/are going through. You must be very proud of what this place does in helping addicts and what it has done previously. Thank you so much for having us and to the patients being so brave to tell us such personal stories.”

„Nagyon inspiráló és igazán figyelemfelkeltő látni, hogy min mentek/mennek keresztül azok, akik a (rehabilitációs) programban részt vesznek. Önök büszkék lehetnek arra, amit a szenvedélybetegek gyógyulásának érdekében tesznek és tettek az eddigiekben. Nagyon köszönöm, hogy fogadtak minket, és a klienseknek, akik olyan bátran el merték mesélni személyes történeteiket.” (Fordította: Fenyvesi Boglárka)