Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás Visegrádra

Gyülekezeti kirándulás Visegrádra 2016. október 31-én Visegrádra kirándultunk. A hír megnyitásával megtekinthetett az együtt töltött napról készített fényképalbumot is.

"Papjaid öltözködjenek igazságba, kegyeltjeid pedig örvendezzenek!" Zsoltárok 132,9

Igazán örömteli napot tölthettünk együtt 2016. október 31-én hétfőn a Pilisben. Egész nap gyönyörűen sütött a nap, és ezért az erdő a legszebb őszi színekben tündökölt. Az általunk már jól ismert visegrádi tisztásról indultunk túrázni, mely nem volt ugyan nagyon hosszú, de cserébe meglehetősen szintesre sikeredett. Bár a sok emelkedő és lejtő megpróbált bennünket, a Dunakanyarra néző panoráma megérte a fáradságot! Visszaérkezve a tisztásra fociztunk, frizbiztünk és röplabdáztunk is egy keveset, majd elfogyasztottuk a bográcsban  készített estebédet. Sándor bácsi a parázsló tábortűz körül beszélt még arról, hogy Isten országa igazság, békesség és a Szentlélek általi öröm (Róma 14,17), majd közös imádsággal zártuk a napot. Az Úré legyen minden dicsőség, hogy ilyen örömteli napot készített a számunkra!

A kirándulásról készített fényképalbumot a ide kattintva tekintheted meg!