Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Visegrádi kirándulás - lelkipásztorunk fotói

Visegrádi kirándulás - lelkipásztorunk fotói A lelkipásztorunk fotói

A lelkipásztor és felesége is részt vettek a kiránduláson, és fotóztak is. Íme, a nyáj, ahogy pásztorok látják őket: szép környezetben, jó legelőn a gyerekek játszanak, a tinik és a fiatalok „sportolnak”, Bárdos főorvos főz rájuk, Árvai Pista mosogat.

Az idő egy része az evéssel telt, a testvériség jól érezte magát, lelkileg is építették egymást, sőt még személyes lelkigondozásra is sor került, amint a képen látjuk. Végül szó volt az igéről: 

„Kicsoda hengeríti el nékünk a követ a sírbolt szájáról?” (Márk 16,3)

Isten, az Atya hengerítette el a követ, hogy mindenki megláthassa, hogy Jézus él, és a bűnösök kegyelemben részesüljenek.
Lehet, hogy még nem jutottál el odáig, hogy engednéd a kő eltávolítását, ami elválaszt az Úrtól. Mi a neve a kőnek, ami elválaszt Istentől? Fösvénység, sértődés, büszkeség, hazugság, irigység...? Isten kész elgörgetni a követ az életedből, hogy békességet és üdvösséget találj!