Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti tinédzser és ifjúsági táborok

Gyülekezeti tinédzser és ifjúsági táborok A 6 napos tinédzsertáborra július közepén került sor, és a balatonaligai táborok sorát az 5 napos ifjúsági tábor zárta. Hálásak vagyunk az Úrnak ezekért a nagyszerű együttlétekért!

Mindkét balatonaligai tábor nagyon jól sikerült. Bár a tinitábor alatt a kezdeti kánikula után néhány napig viharos volt az időjárás, ez azonban nem akadályozta az örömteli együttlétet. A 6 napos tábor során a tizenévesek által feltett kérdések megválaszolása mellett a következő témákról volt szó: Miért van szükségem Istenre és miért van szüksége Istennek rám? Az akarat és a kegyelem. Szabad akarat. A keresztyén élet hatása. Nemes lelkűség. Harci fegyvereink, stb. A tábor elmaradhatatlan részét képezték a reggeli tornák, a közös étkezések, a délutáni strandolás, a külön imacsoportok és az esti séták.

Az ifjúsági táborhoz az Úr végig nagyszerű időjárást adott. Az 5 napos tábor során közel hetvenen voltunk együtt, és minden nap nagyon sok jó beszélgetésre és közös imádságra volt lehetőség. A lelkipásztoroknak feltett kérdések közös megbeszélése mellett a következő támákról hallhattunk tanításokat: Bensőséges kapcsolat Istennel. A gondviselői szolgálat. Isten élő és ható beszéde. Felelősségünk  egymásért a gyülekezetben. A spirituális növekedés fontossága. Az ÚRÉ legyen minden köszönet és dicsőség ezekért az alkalmakért! Reméljük, hogy az itt kapott lelki feltöltődés és áldások hatását sokáig érezzük majd!