Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Adventi koncert 2014

Adventi koncert 2014 A 2014. évben december 20-án délután 5 órától került megrendezésre a gyülekezet – már szinte hagyománnyá vált – adventi koncertje.

A 2014. évben december 20-án délután 5 órától került megrendezésre a gyülekezet – már szinte hagyománnyá vált – adventi koncertje.  

A gyülekezet karácsony, húsvét és pünkösd előtt tartott koncertjei igazi ünnepei a közösségnek. Ünnepek egyrészt, mert ezeken az alkalmakon zsúfolásig megtelik a templom, és messziről is érkeznek ritkábban látott testvérek, barátok, ismerősök. Nagy örömöt jelent ilyenkor a találkozás,  és a bensőséges együttlét. Másrészt ünnepek ezek a rendkívüli alkalmak azért is, mert a nagy keresztény ünnepekhez kapcsolódó  dalok csendülnek fel, és a keresztény ünnepek mindig egy örömteli eseményről szólnak. Most éppen a megváltó Jézus Krisztus születéséről emlékezhettünk meg.

A koncert napjára feldíszítve állt a templomban a karácsonyfa, mely idén valamivel magasabb volt, mint a tavalyi.  Az est során 14 dalt hallgattunk meg, és közöttük elhangzott lelkipásztoraink karácsonyi üzenetet hordozó igehirdetése is.

Bár a koncert este 7 óra magasságában befejeződött, még sokáig együtt maradtunk vendégeinkkel a szeretetvendégség terített asztalai mellett.