Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Pünkösdi koncert 2016

Pünkösdi koncert 2016 A Szentlélek kitöltetésének ünnepéről 2016. május 7-én egy jótékonysági koncerttel emlékezett meg a gyülekezet

"Hanem vesztek erőt, minekutána a Szent Lélek eljő reátok: és lesztek nékem tanúim [...] a földnek mind végső határáig." (Ap. Csel. 2,8)

Pünkösd ünnepe a mai világban sokaknak nem jelent többet egy munkaszüneti napnál. Mi ezen a napon a pártfogó, vígasztaló, erőt adó Szentlélek kitöltetését, és a Vele való közösséget ünnepeljük.

Az idei  Pünkösdi Koncert május 7-én délután 5 órától került megrendezésre.  Az elhangzott énekek és igehirdetések az evangéliumok örömüzenetének közvetítése mellett a Szentlélek bennünk  és közöttünk végzett munkájára helyezték a hangsúlyt. A koncertet szeretetvendégség követte, mely jó lehetőséget biztosított a bensőséges együttlétre.

Ezúton is köszönjük a jótékonysági est minden adományát, melyet a szenvedélybeteg ellátásra, valamint a tinédzser- és női addiktológiai gondozás feltételeinek biztosítására fordítunk!