Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Húsvéti koncert 2016

Húsvéti koncert 2016 Krisztus kereszthalálának és feltámadásának ünnepére ismét ünnepi koncerttel készült a gyülekezet ének- és zenekara

"... feltámadt, amint megmondta." (Máté 28,6)

Az idei  Húsvéti Koncert március 26-án azaz húsvét szombatján délután 5 órától került megrendezésre.  Örömet okozott a számunkra, hogy számtalan kedves barátunk és ismerősünk jött el velünk együtt tölteni az ünnep pillanatait.

A koncerten elhangzott 14 ének és az igehirdetések közzéppontjában a Megváltó Jézus Krisztus, és a megváltás örömüzenete állt. Bízunk benne, hogy ez az ünnepi alkalom valamennyiünk számára hozzájárult ahhoz, hogy mélyebben érthessük és érezhessük meg a húsvét üzenetét.

Ahogy ez a koncertjeinken lenni szokott , bár az alkalom valamivel este 7 után befejeződött, még sokáig együtt maradtunk vendégeinkkel a szeretetvendégség terített asztalai mellett.