Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Bemerítkezés

Bemerítkezés Az idei év első bemerítkezési alkalmára meghitt módon a nagypénteki ünnepi istentisztelet után került sor

"Térjetek meg és keresztelkedjetek meg mindnyájan Jézus Krisztus nevében bűneitek bocsánatára, és megkapjátok a Szentlélek ajándékát." Apostolok Cselekedetei 2,38

Valamennyi evangélium tanúságot tesz arról, hogy Jézus Krisztust földi szolgálatai megkezdése előtt Keresztelő János bemerítette a Jordán folyóba. A Biblia szerint Jézus példáját követték az első keresztyének, és a bemerítkezéssel követjük mi is. Ez a különleges alkalom jelképezi azt, hogy a bemerítkező meghal a bűn számára, és ezután Krisztusnak él. Hisszük, hogy ahogyan a víz elmos minden szennyet, Krisztus vére ugyanúgy mossa el a bűnt. A bemerítkezést választók bizonyságot tesznek hitükről is, és Isten és a gyülekezet előtt megvallják azt. Isten gazdag áldását kívánjuk minden testvérünkre, akik ezen a nagypénteken merítkeztek be.

Az ünnepi alkalomról készült fényképalbum ide kattintva érhető el.