Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

J. S Bach: János-passió a Mindenki Templomában

J. S Bach: János-passió a Mindenki Templomában 2016. március 20-án vasárnap délután 18 órakor Cser Miklós vezényletével, jótékonysági koncert keretében hangzott el a híres egyházi zenemű.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Concerto Kamarazenekar és az Ars Nova Sacra Énekegyüttes élén ismét templomunkba látogatott Cser Miklós karmester úr. A virágvasárnapi jótékonysági koncerten Johann Sebastian Bach János-passiója hangzott el, mely zenemű Krisztus omega replica elárulásától egészen a Megváltó haláláig kíséri végig az üdvtörténetet.

A koncertet a Concerto Kamarazenekar (művészeti vezető: Cser Miklós) és az Ars Nova Sacra Énekegyüttes (karigazgató: Dr. Répássy Dénes) adta elő. Szólisták:

Varga Viktória - szoprán,
Magyar Szilvia - alt,
Kéringer László - tenor,
Kovács Péter - basszbariton,
Mikecz Kornél – basszbariton

A jótékonysági koncert nagyszerű lehetősége volt az ünnepre való készülődésnek, a hallgatóság pedig adományaival a szenvedélybeteg gondozást folytató Emberbarát Alapítvány tevékenységét támogathatta.