Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyermekbemutatás a Mindenki Templomában

Gyermekbemutatás a Mindenki Templomában 2016. február 7-én vasárnap Isten áldását kértük a gyülekezet utóbbi időben született kisgyermekeinek életére

"És amikor leteltek tisztulásuk napjai Mózes törvénye szerint, felvitték Jézust Jeruzsálembe, hogy bemutassák az Úrnak" (Lukács, 2,22)

A gyermekbemutatás az az alkalom, amikor szülők a gyülekezettel együtt hálát adnak a nemrég született gyermekükért, és egyúttal Isten áldását kérik a gyermek életére. Tesszük ezt egyrészt azért, mert a Biblia szerint Jézus Krisztussal is így tettek szülei, másrészt pedig azért, mert valljuk, hogy minden gyermeknek és családnak szüksége van Isten áldására, őrizetére és bölcsességére. Február 7-én vasárnap 3 család állt az Úr elé, és a gyülekezet szívből osztozott a szülők és hozzátartozók örömében. Hisszük, hogy az Úr meghallgatta a színe előtt elmondott imádságokat, és áldásával kíséri végig valamennyi kisbaba életét.

A gyermekbemutatóról készített teljes fótóalbum ide kattintva,
az eseményről készített videofelvétel ide kattintva érhető el.