Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Adventi koncert 2015

Adventi koncert 2015 Örömet jelentett a számunkra, hogy évek óta nem látott nagy számban ünnepelhettünk együtt gyülekezetünk hagyománnyá vált adventi koncertjén.

A már szinte hagyománnyá vált advent koncert december 19-én délután 5 órától került megrendezésre.  Örömmel tapasztaltuk, hogy évek óta nem látott számú ember jött el, hogy velünk együtt ünnepelhessen ezen az adventi szombat estén. Érkeztek ritkábban látott testvérek, barátok, ismerősök, és a koncertet megtisztelte dr. György István kormánymegbízott is, Kőbánya volt polgármestere.

Nagy örömöt jelentett a bensőséges együttlét, és hálás szívvel hallgattuk  a karácsonyhoz kapcsolódó énekeket, és lelkipásztoraink karácsonyi üzenetet hordozó igehirdetéseit. Elhangzott, hogy a mi számunkra is aktuális a pásztorok számára egykor adatott kijelentés: "Az angyal pedig ezt mondta nekik: Ne féljetek,  mert íme, nagy örömet hirdetek nektek, amely az egész nép öröme lesz: üdvözítő született ma nektek, aki az Úr Krisztus, a Dávid városában." (Lukács 2,11)

Bár a koncert valamivel este 7 után befejeződött, még sokáig együtt maradtunk vendégeinkkel a szeretetvendégség terített asztalai mellett.