Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Pünkösd hétfői gyülekezeti kirándulás

Pünkösd hétfői gyülekezeti kirándulás Öröm volt együtt lenni és közösen kirándulni a Budai-hegyekben. A gyülekezeti kirándulócsapathoz ezúttal az Emberbarát Alapítvány rehabilitációs intézetének nő tagjai is csatlakoztak, így közel ötvenen voltunk együtt ezen a szép napon.

A kirándulás Csillebércről indult, és rögtön az elején két részre oszlott a csapat. A kényelmesebb sétára vállalkozók egy körülbelül 2 kilométer hosszú ereszkedés után értkezhettek a Makkosi-rétre, míg a csapat sportosabb része egy érdekes látnivalókkal tűzdelt, 8 kilométeres körtúrát megtéve érkezett meg ugyanoda. A körtúrán érintettük a Piktortégla üregeket, melyekbe megfelelő világítással hosszan be is tudtunk menni. Nagyon izgalmas élmény volt. Ezt követően a Budaörsi vitorlázó repülő emlékműhöz mentünk, ahonnan szép kilátás fogadott bennünket. A Sorrento szikláknál tartottunk egy kisebb pihenőt, majd a csapat a Makkosi réten egyesült, ahol szalonnát sütöttünk, fociztunk, pihentünk. Sok jó beszélgetéssel gazdagodtunk a nap során. A kirándulás végén hálás szívvel köszöntük meg Istennek imádságban, hogy ilyen szép nappal ajándékozott meg bennünket.