Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Want a quality swiss replica watch? Welcome to aaawatchesreplica.co.uk
Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Pünkösd hétfői gyülekezeti kirándulás

Pünkösd hétfői gyülekezeti kirándulás Öröm volt együtt lenni és közösen kirándulni a Budai-hegyekben. A gyülekezeti kirándulócsapathoz ezúttal az Emberbarát Alapítvány rehabilitációs intézetének nő tagjai is csatlakoztak, így közel ötvenen voltunk együtt ezen a szép napon.

A kirándulás Csillebércről indult, és rögtön az elején két részre oszlott a csapat. A kényelmesebb sétára vállalkozók egy körülbelül 2 kilométer hosszú ereszkedés után értkezhettek a Makkosi-rétre, míg a csapat sportosabb része egy érdekes látnivalókkal tűzdelt, 8 kilométeres körtúrát megtéve érkezett meg ugyanoda. A körtúrán érintettük a Piktortégla üregeket, melyekbe megfelelő világítással hosszan be is tudtunk menni. Nagyon izgalmas élmény volt. Ezt követően a Budaörsi vitorlázó repülő emlékműhöz mentünk, ahonnan szép kilátás fogadott bennünket. A Sorrento szikláknál tartottunk egy kisebb pihenőt, majd a csapat a Makkosi réten egyesült, ahol szalonnát sütöttünk, fociztunk, pihentünk. Sok jó beszélgetéssel gazdagodtunk a nap során. A kirándulás végén hálás szívvel köszöntük meg Istennek imádságban, hogy ilyen szép nappal ajándékozott meg bennünket.