Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Március 15-i gyülekezeti kirándulás

Március 15-i gyülekezeti kirándulás Március 15-én bográcsgulyásos ebéddel egybekötött gyülekezeti kirántulásra mentünk a Pilisszentiván melletti Jági tanösvényhez. Az Úr meghallgatta az imádságainkat, mert az előrejelzések ellenére egész jó viszonyok között kirándulhattunk, és egy nagyon szép, áldott napot töltöttünk együtt!

Szerda délelőtt 45-en indultunk neki a tervezett túrának, még két kutya is kísért bennünket, akiket a gyerekek nagy népszerűsége övezett. Bár a meteorológia 80 km/h sebességű szelet és a nap során ismétlődő esőt, hózáporokat jelzett előre, nagy imameghallgatásként éltük meg, hogy eső egy csep sem esett, és a szél is egészen mérsékelt volt. A kezdetben kalandos, majd nagyrészt kényelmes séta után délután 2-re érkeztünk vissza az autókhoz, ahol közös munkával finom bográcsgulyást készítettünk. Amíg a tartalmas leves főtt, Sándor bácsi és Ági néni rövid igei üzenettel is szolgáltak. Lelkipásztoraink arról az igei gondolatról beszéltek, hogy ami az Úrtól van, az áldott. Ábrahám szolgája is ezt ismerte fel, amikor feleséget keresett Izsáknak: "az Úrtól van ez a dolog" (1 Mózes 24,50) Hálásak vagyunk Istennek, hogy sok tartalmas beszélgetéssel és közös élménnyel ajándékozott meg bennünket.