Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Lelkipásztori üzenet

Lelkipásztori üzenet Kapcsolattartás egymással, amíg a Mindenki Templomában az összejövetel szünetel

Kedves Testvérek!

Amíg a Mindenki Templomában az összejövetel szünetel, tartsuk a kapcsolatot egymással (telefonon, e-mailben, Facebookon, Gyülekezetünk honlapján, Messengeren).

Piricz Noémi javaslatát köszönöm, és megosztom Veletek, mely szerintem a gyülekezeti, testvéri összetartozást erősíti. A javaslat a következő:

Minden szerdán és szombaton 18.00 órakor a lelkipásztor közreadna egy igét és egy rövid magyarázatot, melyet a családtagok együtt elolvasnának, és az igében talált személyes üzenetet közösen megbeszélnék, és imádkoznának.

Az időseknek, akiknek nincs internet hozzáférésük, egy szolgálatra vállalkozó testvér telefonba beolvasná a lelkipásztor által küldött igét és rövid magyarázatot.

Így erősítenénk az egymással való közösségünket, az egymással való törődésünket, a gyülekezeti összetartozásunkat. Ilyen módon is megéljük, hogy Krisztusban testvérek vagyunk és egymáshoz tartozunk.

Ha valaki személyen szeretne beszélni velem vagy Ágival, Messengeren is kereshet.

Jónak tartom Piricz Noémi javaslatát, ez lenne most az első lépés a közösség gyakorlására. Ha ezt így elfogadjátok, akkor minden szerdán és szombaton küldjük az igét és a rövid magyarázatot.

A további megoldásokon még fáradozunk.

Sok szeretettel köszöntünk minden Testvért a következő igével:

„Annakokáért mi is, kiket a bizonyságoknak ily nagy fellege vesz körül, félretéve minden akadályt és a megkörnyékező bűnt, kitartással fussuk meg az előttünk levő küzdő tért. Nézvén a hitnek fejedelmére…” (Zsidók 12,1-2/a) Az Úr velünk!

Bereczki Sándor és Ági

Ha ezt megosztod azokkal, akik velünk akarnak tartani, köszönjük!