Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Kirándulás a Budai hegyekben

Kirándulás a Budai hegyekben A hagyományokhoz híven október 23-án idén is szerveztünk gyülekezeti kirándulást, ezúttal a Budai hegyekbe. A kirándulásról készített képes összefoglalót az alábbiakban tekintheted meg.

A kirándulásra a Máriaremetei kegytemplomtól indultunk, és a Remete-szurdokon áthaladva először Remeteszőlősre érkeztünk. Innen a 453m magas Kecske-hát megmászásával egy eldugott rétre értünk, ahol egy nagyot számháborúztunk. Akik a játékban nem vettek részt, azok a ragyogó napsütést élvezhették a tisztáson. A réten töltött pihenő után a Petneházy-rét és a Fekete-fej hegy érintésével a hűvösvölgyi Nagyrétre érkeztünk, ahol még sötétedésig frizbiztünk és fociztunk. Isten ajándékának éreztük az egész napot, mely nagyszerű lehetőséget biztosított a jó beszélgetésekre és a közösség építésére.

A kirándulásról készített fotók a következő két linkre kattintva érhetőek el:  link1, link2