Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Karácsonyi koncert a Mindenki Templomában

Karácsonyi koncert a Mindenki Templomában Sok örömben és áldásban volt részünk az idei karácsonyi koncert alkalmával, mely egyben jótékonysági esemény is volt.

Az Úr nagy áldásban részesített bennünket az idei karácsonyi koncert alkalmával, melyre 2017. december 17-én szombaton 17 órától került sor. Örömet jelentett, hogy idén is nagyon sokan eljöttek, hogy velünk együtt ünnepeljék Jézus Krisztus születésének ünnepét. A koncerten 14 karácsonyi üzenetet hordozó ének hangzott el, és lelkipásztoraink igehirdetése.

A koncert egyben jótékonysági est is volt, melynek adományait az Emberbarát Alapítvány Női Rehabilitációs Otthonának felújítására fordítottuk. A koncertet szeretetvendégség követte, ahol még sokáig együtt maradtunk, jó beszélgetéseket folytatva. Istené legyen minden köszönet és dicsőség ezért a különleges alkalomért!