Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Want a quality swiss replica watch? Welcome to aaawatchesreplica.co.uk
Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Húsvéti koncert 2016

Húsvéti koncert 2016 Krisztus kereszthalálának és feltámadásának ünnepére ismét ünnepi koncerttel készült a gyülekezet ének- és zenekara

"... feltámadt, amint megmondta." (Máté 28,6)

Az idei  Húsvéti Koncert március 26-án azaz húsvét szombatján délután 5 órától került megrendezésre.  Örömet okozott a számunkra, hogy számtalan kedves barátunk és ismerősünk jött el velünk együtt tölteni az ünnep pillanatait.

A koncerten elhangzott 14 ének és az igehirdetések közzéppontjában a Megváltó Jézus Krisztus, és a megváltás örömüzenete állt. Bízunk benne, hogy ez az ünnepi alkalom valamennyiünk számára hozzájárult ahhoz, hogy mélyebben érthessük és érezhessük meg a húsvét üzenetét.

Ahogy ez a koncertjeinken lenni szokott , bár az alkalom valamivel este 7 után befejeződött, még sokáig együtt maradtunk vendégeinkkel a szeretetvendégség terített asztalai mellett. 

Best Replica Watches Tag Heuer Replica Watches