Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Híradás a Missziós Központ kialakításáról

Híradás a Missziós Központ kialakításáról Ahogy arról már a korábbiakban beszámoltunk, a gyülekezet a Román utca 6. szám alatti romos épületek felújításával Missziós Központ kialakítását kezdte meg a tavalyi év folyamán. A folyamatban levő munka jelenlegi állásáról a hírben található összefoglaló.

Öröm látni, hogy a sok kapott fizikai és anyagi segítségnek mostanra már szép eredményei vannak. A teljes felújítást igénylő, romos épületeken folyamatosan zajlanak a munkálatok, az első épületeken a tetőcserét követően már a belső munkálatok zajlanak. Leghamarabb a szép, világos gyerekmissziós helyiség készülhet el, mely alkalmas lehet a vasárnapi iskolai foglalkozások tartására. Ezt követően gyülekezeti konyha, ebédlő, ifjúsági termek, és még számos más hasznos helyiség kerül kialakításra.

Az önkéntes munkára és az anyagi támogatásra továbbra is nagy szükség van, melyet hálásan megköszönünk.

A gyülekezet banki elérhetősége a következő:

MPE MINDENKI TEMPLOMA GYÜLEKEZETE
(HU21-) 11711034-20081146-00000000

Imádkozunk, hogy Isten áldja meg ezt a munkát, és részesítsen sokakat áldásban ezen a felépülő új helyen!