Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Want a quality swiss replica watch? Welcome to aaawatchesreplica.co.uk
Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás október 30-án

Gyülekezeti kirándulás október 30-án Hosszú szünet után ismét sor került gyülekezeti kirándulásra, melyet ezúttal a Budakeszi Arborétumhoz szerveztünk. Az időjárás és az őszi fák színpompája gyönyörű volt, és még talán ennél is nagyobb örömet okoztak a találkozások, a közösség gyakorlása.

A találkozó reggel 10 órakor volt, a Hidegvölgyi pihenő parkolójában. Innen indultunk el, hogy körülbelül 3,5 km táv és 250 m szintkülönbség legyőzése után eljussunk a Budai-hegység legmagasabb pontján álló Csergezán Pál kilátóba. Útközben egy különlegesen szép panorámát nyújtó helyen, a Tarnai pihenőnél gyűjtöttünk erőt. A kilátás innen is, és a csúcson is külünlegesen szép volt, menet közben számos jó beszélgetésre került sor.

Miután visszaértünk a Hidegvölgyi Parkolóhoz, az innen 5 percre található Budakeszi Arborétumot látogattuk meg. Erre a délutáni sétára csatlakoztak hozzánk lelkipásztoraink, és még több testvér. A kert játszóterét nagyon élvezték a gyerekek és felnőttek egyaránt. Sándor bácsi a Példabeszédek könyve 12. rész 25. versét hozta lelki üzenet gyanánt, arról, hogy "Útbaigazítja felebarátját az igaz". Körülbelül negyvenen voltunk együtt, nap végén valamennyien sok örömmel és hálával tértünk haza.

Audemars Piguet Replica Watches