Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás húsvét hétfőn

Gyülekezeti kirándulás húsvét hétfőn A feltámadás ünnepének utolsó napján a gyülekezetből közel hetvenen a Börzsönyben található Törökmezőre kirándultunk.

Az Úr szeretetéből igazán kellemes tavaszi időjárás mellett kirándulhattunk dr. Bárdos István presbiter vezetésével a Börzsönybe. A kényelmes 7-8 km-es erdei sétautat a patak többszöri keresztezése tette izgalmassá, és Törökmezőre érkezve a tisztáson többfogásos bográcsban készült ebéd várt bennünket. A közö s ebéd elfogyasztása után nem maradt el a lelki táplálék sem, lelkipásztorunk a feltámadott Krisztus felismerésével kapcsolatosan osztott meg velünk néhány igei gondolatot. A délután hátralevő részében fakultatív foci következett, mely nagyon izgalmas mérkőzést hozott. Öröm visszagondolni, hogy különlegesen szép napot tölthettünk együtt ezen a húsvét hétfőn. Várjuk a következő hasonló lehetőséget :)

A kirándulásról készült fényképalbum ide kattintva, a videófelvétel pedig ezen a helyen érhető el.