Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás a visegrádi Mogyoró-hegyre

Gyülekezeti kirándulás a visegrádi Mogyoró-hegyre 2019. március 15-én igazi családi kiránduláson vehettünk részt. Nagyon hálásak vagyunk Istennek ezért a nagyszerűen sikerült napért!

A kiránduláson mintegy ötvenen vettünk részt a gyülekezetből: mindeféle korosztály a 8 hónapostól kezdve, és egy kutyus is, Mangó. A Mogyoró-hegyről igazi gyerekléptékű körtúrát tettünk meg a Nagyvillám hegy megkerülésével, melyet a nap hőseként a 3 éves Kálmika is a saját lábán tett meg. A sétánk során sokszor gyönyörködtünk a szép kilátásban, és hálát adtunk Istennek, hogy meghallgatta imádságaink, és szép kora tavaszi időt adott nekünk erre a napra. A hegytetőre érve önfeledten vetettük bele magunkat a bobozásba, ami igazán nagy élmény volt. A bobpályától azután hamar visszaértünk a mogyoró-hegyi tisztásra, ahol imádság után elfogyasztottuk a bográcsban sült sültkolbászokat, és a sok finom süteményt, amiről a testvérek gondoskodtak. Nagyon jó volt együtt lenni, hála legyen az  Úrnak ezért az igazán közösség-építő, szép napért!

A kirándulás képei ide kattintva tekinthetők meg.