Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Want a quality swiss replica watch? Welcome to aaawatchesreplica.co.uk
Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás a Sas-sziklához

Gyülekezeti kirándulás a Sas-sziklához 2022. március 12-én, szombaton egy látványos körtúrát tettünk a Piliscsaba melletti Sas-sziklához. Nagyon jó volt ilyen formában is együtt lenni a hosszú, járványhelyzettel terhelt téli hónapok után. Isten ajándéka volt ez a gyönyörű nap!

A túra kiindulópontja a Piliscsabai Kopár Csárda volt, ahol 11 órakor találkoztunk. Két kutya kíséretével, a gyülekezetből 36-an vágtunk neki a durván 6 kilométeres távnak. Az üde zöld fenyveserdőben vezető sétaút több helyen nyújtott szép kilátást a Pilis hegyeire. Több érdekes sziklaalakzattal is találkoztunk, melyek közül mind nagyságban, mind látványban kiemelkedett a valóban sas formájú képződmény. A kirándulás célja a közösségépítő együttlét volt, mely maradéktalanul teljesült, hiszen nagyon sok tartalmas beszélgetésre került sor a nap során, és átélhettünk, hogy Isten országa közöttünk volt. Hála és köszönet legyen az Úrnak ezért a szép napért!

The watch has a "one-click" quick-change strap system,replica vacheron constantin which can be easily replaced with a crocodile or rubber strap at the touch of a button. The leather strap is decorated with "Marc Ferrero" pattern,luxury replica watches while the coral red crocodile leather strap is lined with the same color stitched rubber strap, matching the mood with the clothing, showing the contemporary style of women's fashion.