Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Elérhető a 2020. évre a Bibliaolvasó kalauz és androidos mobil alkalmazás

Elérhető a 2020. évre a Bibliaolvasó kalauz és androidos mobil alkalmazás Bízunk benne, hogy gyakorlati segítséget nyújt a Biblia közös olvasásához a közzétett alkalmazás és dokumentum.

 

"Olvassuk együtt naponta Isten igéjét, a Szentírást! Ha hittel olvassuk, egyre több világosságot nyerünk belőle, és így helyes döntéseket tudunk hozni a mindennapi életben. Az igeolvasás során az Úr kijelenti magát nekünk, szól hozzánk, tanít, fedd, megjobbít, az igazságra vezet minket, hogy mint Isten emberei tiszta szívűek, érettek és teherbírók legyünk." - kezdődnek Bereczki Sándor lelkipásztor bevezető gondolatai a 2020. évre közzétett Bibliaolvasó kalauzhoz.

A Bibliaolvasó dokumentuma ide kattintva érhető el a gyülekezeti honlap szövegtárában.

A közös bibliaolvasás egyszerűbbé tétele érdekében készült el a Napi Ige 2020 nevű mobilalkalmazás is, mely az android operációs rendszerű okos eszközökön működik. Az alkalmazás az alábbi linken elérhető telepítő fájl letöltése és telepítése után indul el. Fontos kiegészítő információ, hogy a telepítéshez az operációs rendszer beállításaiban engedélyezni kell az ismeretlen forrásokból való fájl telepítését is. Sok örömet kívánunk az alkalmazás használatához!

A Napi Ige 2020 nevű mobilalkalmazás ide kattintva tölthető le.