Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Béres János igehirdetése a Mindenki Templomában

Béres János igehirdetése a Mindenki Templomában 2016. november 27-én vasárnap Béres János lelkipásztor a Kongóban végzett szolgálatáról számolt be a gyülekezetnek

"Annakokáért mi is, kiket a bizonyságoknak ily nagy fellege vesz körül, félretéve minden akadályt és a megkörnyékező bűnt, kitartással fussuk meg az előttünk levő küzdőtért." (Zsidók 12,1) 

Béres János 2006-ban kezdte meg szolgálatát Kongóban, miután egy újságcikk olvasását követően Isten a szívére helyezte az ott élő emberek nehéz sorsát. A több mint tíz éve tartó szolgálatban Béres János, és operatőr munkatársa, Durkó Zsolt számtalan csodát éltek meg, melyek mind Isten hatalmát és szeretetét hirdetik. A kongói misszió támogat iskolákat, árvákat, kórházakat, menekülteket, de elsősorban a leprás betegeket segíti, akiket teljesen magára hagyott a kongói társadalom. Mivel az ottani emberek hiedelme szerint a leprás betegek az örödöghöz tartoznak, ezek az emberek a teljes kitaszítottságban, elkülönítettségben élnek. Béres testvér ezzel szemben Isten szeretetét viszi el a számukra, és ezen a vasárnap délelőttön is megindult szeretettel beszélt róluk. Béres János bizonyságtétele után közösen megtekintettük a legutóbbi kongói útról készült részletes filmfelvételt, mely valamennyiünket mélyen érintett. Miután lehetőség nyílt a film közben felmerült kérdések feltételére, a délelőtti együttlétet szeretetvendégség zárta. Hálásak vagyunk ezért a különleges alkalomért, és Isten áldását kívánjuk Béres János és valamennyi munkatársa életére!