Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Adventi koncert a Mindenki Templomában

Adventi koncert a Mindenki Templomában A gyülekezet év végi adventi koncertjére 2018. december 8-án szombaton 17 órától került sor. Örömet jelentett, hogy ilyen sokan összegyűlhettünk, hogy közösen készüljünk lélekben Jézus Krisztus születésének ünnepére.

A koncerten összesen 14 adventhez kapcsolódó ének hangzott el a gyülekezeti kórus és zenekar előadásában, melyekből több ének most először került bemutatásra a templomban. Az énekek között adventi üzenetek hangzottak el.

Az első rövid igehirdetés alapját a Lukács evangéliuma 2. részének jól ismert sorai képezték: „Dicsőség a magasságos mennyekben az Istennek, és e földön békesség, és az emberekhez jó akarat!” Elgondolkozhattunk ennek kapcsán, hogy mi dicsőséget adunk-e az életünkben Istennek, illetve van-e az Úrtól fakadó békességünk.

„Hol van a zsidók királya, aki megszületett?(Máté 2,2) – tette fel a napkeleti bölcsek egykori kérdését Bereczki Ágnes a mi számunkra is adventi üzenetében. Sokan megkérdezik ma is, hogy hol van Isten, vagy hol volt Isten az egyes nehéz helyzetekben. Az igehirdetés rámutatott arra, hogy akik a keleti bölcsekhez hasonlóan őszinte szívvel keresik az Urat, azok meg fogják találni Őt.

A koncert egyben jótékonysági est is volt, melynek adományai az Emberbarát Alapítvány Női Rehabilitációs Otthonának felújítását támogatják. A koncertet szeretetvendégség követte, ahol még sokáig együtt maradtunk, jó beszélgetéseket folytatva. Istené legyen minden köszönet és dicsőség ezért a különleges alkalomért!