Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

A húsvéti ünnepi hétvége áldásai

A húsvéti ünnepi hétvége áldásai Sok örömben volt részünk a húsvéti ünnepi hétvégén. Nagypénteken az istentiszteletet bemerítési ünnepséggel kezdődött, 14-en vallották meg hitüket. Húsvét vasárnap együtt ünnepeltük Krisztus feltámadását, húsvét hétfőn pedig 95-en voltunk együtt a gyülekezeti kiránduláson.

Nagypénteken a bemerítési ünnepségen Jézus Krisztus megkereszteléséről/bemerítéséről volt szó a Máté evangéliuma 3. rész 13-17 versei alapján. Tizennégyen vallották meg hitüket, közöttük tízen felépülő szenvedélybetegek voltak. A nagypénteki istentiszteleten a János 1,29- és Lukács 23,44-48 versek alapján hirdetett igét Bereczki Ágnes. Az Istentisztelet úrvacsorával zárult.

Húsvét vasárnap a presbiteri köszöntőben az ünnep fizikai és lelki vonatkozásáról hallhattunk összefoglalót, majd lelkipásztoraink ünnepi igehirdetése következett. Ez alkalommal is sokan vettek részt az úrvacsorai alkalmon.

Húsvét hétfőn pedig közösségépítő gyülekezeti kiránduláson voltunk együtt, összesen 95-en. Úti célunk a Gerecse hegységben található Pusztamarót volt. Érkezésünk után egy 6,5 km hosszú, látványos körtúrát tettünk meg, melynek során volt lehetőség medvehagyma gyűjtésére is. A kirándulás után a pusztamaróti ifjúsági tábor területén fociztunk, röplabdáztuk és közös összefogással bográcsos bablevest készítettünk. Nagyon jó együttlét volt, a gyönyörű idő és a sok értékes beszélgetés után legtöbben azzal a jóleső érzéssel indultunk haza, hogy Isten egy csodás nappal ajándékozott meg bennünket!